На Одещині правопорушники намагалися втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби

НАЗАД
17 жовтня 2017 12:25

На Одещині місцеві жителі намагалися втягнути співробітників Держприкордонслужби у протиправну діяльність, однак їм це не вдалося.

На Одещині місцеві жителі намагалися втягнути співробітників Держприкордонслужби у протиправну діяльність, однак їм це не вдалося.

Зокрема правопорушники спробували «домовитися» з одним із начальників відділу прикордонної служби Подільського загону щодо здійснення протиправної діяльності та незаконне переміщення через кордон металолому. 

Від даної пропозиції прикордонник відмовився та повідомив про можливі протиправні дії взаємодіючі органи. В результаті, оперативними співробітниками південного регіонального управління спільно з взаімодіючими органами було організовано роботу щодо затримання правопорушників. І вже наступної доби на напрямку Мокра (РМ) – Дігори(Україна) прикордонники виявили за кілька метрів від кордону пакунки з кольоровими металами, які порушники намагалися перемістити у незаконний спосіб. Всього у сховку було знайдено 22 мішки, в яких знаходилась стружка латунна та мідь загальною вагою близько 500 кілограмів.

На даний час встановлюються усі причетні здійснення протиправних дій на кордоні. Товар буде передано представникам ДФС в Одеській області. Сума його оцінки встановлюється. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси