На Одещині правоохоронці виявили 8 кілограмів макової соломки та майже 70 кущів маку

НАЗАД
04 липня 2017 13:23

Учора за інформацією оперативних підрозділів оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України та за їх участю спільно з представниками Нацполіції Одеської області виявили наркотичні речовини та рослини.

Учора за інформацією оперативних підрозділів оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України  та за їх участю спільно з представниками Нацполіції Одеської області виявили наркотичні речовини та рослини.

В результаті був проведений санкціонований обшук у приватному помешканні 69-річного громадянина України – жителя с. Петрівка Білгород-Дністровського району. В будинку громадянина виявлено 8 кілограмів макової соломки, а на його земельній ділянці 68 кущів снодійного маку. «Знахідку» правоохоронці вилучили встановленим порядком та направили для проведення відповідної експертизи.

По даному факту відомості були внесені до ЄРДР за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) та ст. 310 ККУ (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси