На Одещині, Буковині та Волині в пунктах пропуску прикордонники виявили близько 7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
28 грудня 2016 12:36

Майже 7 тисяч пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з митниками у пунктах пропуску на державному кордоні.

Майже 7 тисяч пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з митниками у пунктах пропуску на державному кордоні.

Так, прикордонники Одеського загону у пункті пропуску «Одеський-м/п» під час огляду теплоходу, який прибув під прапором Тувалу, виявили  в нежилому приміщенні 4 360 пачок сигарет.  

У пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією, прикордонники Чернівецького загону зупинили для додаткового огляду автомобіль «Крайслер», за кермом якого був громадянин Італії.  Прямуючи з України, іноземець, під обшивку підлоги авто запакував 1 360 пачок  сигарет. Разом з куривом у іноземця вилучили і автомобіль 2008 року випуску. Сигарети та автомобіль передано до ДФС, сума їх оцінки склала 334 тисячі гривень.

А в  пунктах пропуску «Доманове» та «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці виявили приховані сигарети в двох автомобілях.

Водій легковика «Ауді», житель Брестської області, який прямував в Україну через пункт пропуску "Доманове", намагався незаконно перемістити 750 пачок сигарет. Він приховав сигарети у спеціально виготовленому тайнику в балоні газового обладнання. У порушника разом з тютюном також вилучили авто, сума яких склала понад 20 тисяч гривень.

А водій легковика «Форд», житель м. Ковель, намагався приховано вивезти до Польщі сигарети прямуючи через пункт пропуску "Ягодин". Він приховав у запасне колесо автомобіля  407 пачок сигарет без акцизних марок на загальну суму понад 6 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси