На Львівщині пройшли змагання серед учасників клубів «Юних друзів прикордонників»

НАЗАД
23 травня 2017 09:50

Нещодавно на базі відділу прикордонної служби «Краковець», що Львівщині, було проведено змагання серед клубів «Юних друзів прикордонників».

Нещодавно на базі відділу прикордонної служби «Краковець», що Львівщині, було проведено змагання серед клубів «Юних друзів прикордонників».

Змагання організовано серед шкільних клубів. Юнаки та дівчата змагалися у підтягуванні на перекладині, комплексних силових вправах, естафетах, наданні першої медичної допомоги, кульовій стрільбі, розбиранні (збиранні) зброї та перетягуванні канату.

Варто відмітити, що членам журі було досить складно визначати переможників, адже всі учасники змагань неабияк підготувались та завзято боролись за перше місце.

В результаті розрив між першим та другим місцями склав лише 3 бали. Відповідно, за результатом змагань, перемогла команда «Іскра» с. Глиниці. Друге місце виборов клуб ЮДП «Прикордонник» смт Краковець.А третє місце посіли представники команди «Вогник» с. Свидниця.

За участь у змаганнях учасники були нагороджені цінними подарунками. Крім того, на святі останнього дзвоника у школах прикордонники особисто вручать нагородні грамоти.

Також прикордонники Мостиського загону організували для дітей  екскурсію по території відділу та пригостили солодощами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси