(ВІДЕО) На Львівщині ліквідовано злочинну схему, що діяла у декількох пунктах пропуску

НАЗАД
07 грудня 2016 11:02

Державна прикордонна служба розпочала тиждень боротьби з корупцією. По усьому кордону проводяться заходи, направлені на зменшення корупційних ризиків та профілактику корупції у будь-яких проявах.

Державна прикордонна служба розпочала тиждень боротьби з корупцією. По усьому кордону проводяться заходи, направлені на зменшення корупційних ризиків та профілактику корупції у будь-яких проявах. І це стосується не лише презентаційних заходів в аеропортах та пунктах пропуску на кордоні з Молдовою та Румунією. Йдеться і про посилення взаємодії із іншими правоохоронними органами в контексті ліквідації корупційних схем.

Так, вчора, 6 грудня, у Львові військовою прокуратурою, УЗЕ Нацполіції та управлінням власної безпеки Держприкордонслужби ліквідовано злочинну схему, що діяла у декількох пунктах пропуску на Львівщині. Військовослужбовець Держприкордонслужби та ряд інших осіб організували незаконний пропуск вантажу через державний кордон та отримували за це неправомірну вигоду.

Наразі двох учасників схеми затримано, одного з яких при спробі отримання неправомірної вигоди у розмірі 520 доларів США. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси