На Луганщині прикордонники затримали українку, яка в складі терористів працювала в ізоляторі тимчасового тримання затриманих

НАЗАД
10 листопада 2016 09:07

Прикордонний наряд, який ніс службу на контрольному посту поблизу населеного пункту «Мілове» зупинив автомобіль «ВАЗ», в якому знаходились чотири особи. Під час перевірки документів серед пасажирів було виявлено 32-річну жінку, жительку м. Луганськ, яку

Громадянку України, ймовірно, причетну до діяльності незаконних збройних формувань затримали співробітники Держприкордонслужби на Луганщині.

Прикордонний наряд, який ніс службу на контрольному посту поблизу населеного пункту Мілове зупинив автомобіль «ВАЗ», в якому знаходились чотири особи. Під час перевірки документів серед пасажирів  було виявлено 32-річну жінку, жительку м. Луганськ, яку розшукували правоохоронні органи.  

Під час проведення фільтраційних заходів затримана розповіла, що з моменту захоплення терористами влади в місті Свердловськ та до листопада 2015 року працювала в ізоляторі тимчасового тримання затриманих, активно брала участь у навчанні з військової майстерності, заняття з якої проводили російські найманці.

На даний момент затриману передано представникам СБУ для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси