На Луганщині прикордонники затримали громадян за незаконне переміщення товарів через лінію зіткнення

НАЗАД
18 березня 2017 10:25

В ході реалізації оперативної інформації групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби спільно зі співробітниками Національної поліції в Луганській області та спецпідрозділу ДФС в районі населеного пункту Трьохізбенка було затримано

В ході реалізації оперативної інформації групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби спільно зі співробітниками Національної поліції в Луганській області та спецпідрозділу ДФС в районі населеного пункту Трьохізбенка було затримано два транспортних засоби, на яких громадяни намагались незаконно перемістити на тимчасово непідконтрольну територію продовольчі товари.

Так, учора правоохоронцями затримано автомобіль з вантажем сиру вагою 500 кілограмів на суму 75 тисяч гривень. А вже сьогодні зранку прикордонники затримали автівку, яка перевозила ковбасу в асортименті загальною вагою 500 кілограмів на суму 92 тисячі гривень.

В обох випадках транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення. На порушників, громадян України, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ознаками ст. 204-3 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси