На Луганщині прикордонники затримали громадян Грузії та України, які пробиралися до РФ

НАЗАД
15 квiтня 2021 10:25

Двох чоловіків, які намагалися потрапити до РФ в обхід пунктів пропуску, затримали учора прикордонники Луганського загону.

Про спробу порушення державного кордону до відділу «Троїцьке» сповістив дільничний інспектор. Тому прикордонники були готові до зустрічі з порушниками. Та уже із настанням темряви неподалік від державного кордону прикордонники помітили рух автомобіля, що слідував у напрямку лінії державного кордону. Як тільки двоє молодиків вийшли із авто прикордонники одразу ж їх затримали.

Як з’ясувалося громадянин України мав намір не тільки незаконно перетнути державний кордон, а й доправити на суміжну територію громадянина Грузії.

За спробу незаконного перетинання державного кордону на «мандрівників» складено адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Подальшу долю порушників вирішуватиме суд.

Крім того, до Національної поліції  направлено повідомлення про виявлення в діях українця ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через ДКУ».

Прикордонники Луганського загону зі складу Об’єднаних сил ефективно захищають український кордон від незаконної міграції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси