На Луганщині на березі річки Сіверський Донець прикордонники знову затримали партію каченят

НАЗАД
26 квiтня 2017 12:06

Учора в ході реалізації оперативної інформації групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби спільно зі співробітниками спецпідрозділу ДФС «Фантом» в районі населеного пункту Лобачеве знову затримано партію домашньої птиці у кількос

Учора в ході реалізації оперативної інформації групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби спільно зі співробітниками спецпідрозділу ДФС «Фантом» в районі населеного пункту Лобачеве знову затримано партію домашньої птиці у кількості 2 тисяч штук.

Перевозив товар автомобілем «Нива» наш співвітчизник, який окрім каченят доправив до річки Сіверський Донець 30 мішків соняшникового насіння.   

На порушника, громадянина України 1991 року народження, представниками ДФС було складено протокол про адміністративне правопорушення за ознаками ст. 204-3 КУпАП. Сума вилученого товару склала 182 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно на цьому ж напрямку спільні наряди у складі прикордонників та фіскальної служби двічі затримували автомобілі, в яких громадяни України намагалися перемістити 3,5 та 2  тисячі каченят.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси