На Київщині прикордонники разом з поліцією затримали чотирьох «сталкерів»

НАЗАД
28 квiтня 2017 13:19

Сьогодні в Київській області прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону та співробітники Національної поліції спільними діями затримали чотирьох осіб, які намагалися потрапити в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Сьогодні в Київській області прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону та співробітники Національної поліції спільними діями затримали чотирьох осіб, які намагалися потрапити в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Правопорушниками виявились: один громадянин Білорусі та три громадянина України, мешканці Київської, Рівненської та Волинської областей. Вони пішки намагались потрапити до Чорнобильської зони з метою екстремального туризму та відпочинку. В ході перевірочних заходів прикордонники з’ясували, що затриманий білорус на територію України прибув встановленим порядком через один із пунктів пропуску на державному кордоні.

Наразі за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення, на громадян оформлені адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси