На КПВВ «Зайцеве» та в «Хутір Михайлівському» втратили свідомість і померли 2 чоловіків

НАЗАД
07 липня 2016 11:03

Сьогодні вранці в КПВВ «Зайцево» після проходження контролю втратив свідомість чоловік, який слідував в пішому порядку на непідконтрольну Україні територію. Прикордонники негайно надали першу медичну допомогу, після чого представниками медичної служби «Лі

Сьогодні вранці в КПВВ «Зайцево» після проходження контролю втратив свідомість чоловік, який слідував в пішому порядку на непідконтрольну Україні територію. Прикордонники негайно надали першу медичну допомогу, після чого представниками медичної служби «Лікарі без кордонів» було проведено реанімаційні заходи.

Карета швидкої медичної допомоги, яка за 15 хвилин прибула на місце, намагалась врятувати життя чоловіка 1954 р.н., але, на жаль, безрезультатно. За 30 хвилин після втрати свідомості медики констатували смерть даного громадянина. Що послугувало причиною смерті, буде встановлено медичними працівниками. По даному факту поінформовано співробітників поліції.

Також, вчора, під час оформлення потягу сполученням «Москва- Кишинів» прикордонники відділу «Хутір Михайлівський» Сумського загону, намагались врятувати життя одному з пасажирів, якому стало погано. На жаль, фельдшером було констатовано смерть громадянина Молдови 1954 р.н. По даному факту проінформовано представників поліції.

Держприкордонслужба висловлює співчуття рідним та близьким в зв’язку із передчасною смертю чоловіків та просить громадян дотримуватися під час високої сонячної активності заходів безпеки.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси