На Херсонщині прикордонники спільно з Національною поліцією виявили 8 осіб та арсенал зброї

НАЗАД
14 вересня 2017 11:28

Учора прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно з співробітниками Національної поліції та Державної міграційної служби, в рамках кримінального провадження, провели обшук в одному з жилих помешкань в н.п. Чорнобаївка Херсонської

Учора прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно з співробітниками  Національної поліції та Державної міграційної служби, в рамках кримінального провадження, провели обшук в одному з  жилих помешкань в н.п. Чорнобаївка Херсонської області.

В результаті проведених слідчих дій правоохоронці виявили 8 осіб від 28 до 45 років, серед яких вихідці з Північно-Кавказького регіону РФ (Дагестан, Чечня), які діяли під прикриттям однієї з патріотичних організацій України. Більшість з виявлених осіб іноземці та незаконно перебувають на території України.

Крім того, виявлено та вилучено саморобний вибуховий пристрій, автомат Калашнікова «АК-74У», снайперську гвинтівку, гвинтівку іноземного виробництва «ТІККА», три пістолети марки «Глок», пістолет Макарова та понад 500 набоїв до зброї, 6 гранат, глушники, тепловізори, прилади нічного бачення, військову форму, балаклави та грошові кошти у сумі понад 36 тисяч доларів США.

Наразі особи затримані, перевіряється їх можлива причетність до скоєння  злочинів на території України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси