На Харківщині виявили предмети старовини та копії годинників відомих брендів

НАЗАД
03 липня 2016 15:48

Росіянина, який намагався вивезти з України старовинні речі зупинили сьогодні вночі в пункті пропуску «Плетенівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби

Росіянина, який намагався вивезти з України старовинні речі зупинили сьогодні вночі в пункті пропуску «Плетенівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби. Під час перевірки автомобіля «Рено» оглядова група знайшла в багажному відділенні 11 старовинних предметів  серед яких лампадка, пісочний годинник, музичний інструмент – труба, комплектуючі до самовару та інші. Виявлені предмети передали представникам фіскальної служби для проведення експертної оцінки.

Сьогодні зранку прикордонники та працівники фіскальної служби виявили також в пункті пропуску «Плетенівка»  понад 160 годинників, які 27-річний громадянин України мав намір приховано завезти в Україну. Під час перевірки транспортного засобу «Рено», в якому зазначений громадянин прямував як пасажир, в салоні автівки серед речей були виявлені 164 копій годинників  відомих брендів. Конфіскат попередньою вартістю 20 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси