На Харківщині прикордонники здали кров для онкохворої дівчинки

НАЗАД
26 лютого 2021 15:31

Військовослужбовці Харківського прикордонного загону приєдналися до почесної справи донорства та надання допомоги хворим.

Прикордонники вже не вперше добровільно здають кров та її компоненти. Цього разу охоронці державного кордону зібрали 13 літрів крові для допомоги у лікуванні маленької пацієнтки із важкою хворобою, яка мешкає у смт Золочів, що на Харківщині.

У такий спосіб прикордонники засвідчили свою громадянську позицію та розуміння важливості донорства для порятунку життя дитини.

Згідно з даними ВОЗ переливання крові хоча б раз у житті потребує кожна третя людина. Донорство не тільки рятує життя, але й здатне принести користь тому, хто зважився здати кров. Наприклад, покращує серцево-судинне здоров'я, знижує ризик розвитку серцевих нападів та інсультів, і також знижує ризик розвитку раку.

Завдяки прикордонникам дівчинка отримала надію на порятунок життя. Зазначимо, що весь персонал Харківського прикордонного загону готовий й надалі брати участь у подібних благодійних акціях заради рятування життя майбутнього покоління українців.

Робимо добрі справи разом!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси