На Харківщині прикордонники виявили нелегальних мігрантів, які прямували до Росії

НАЗАД
16 липня 2016 14:13

Чотирьох громадян Узбекистану та одного громадянина Грузії виявили та затримали сьогодні прикордонники Харківського загону під час спроб незаконно перетнути кордон.

Чотирьох громадян Узбекистану та одного громадянина Грузії виявили  та затримали сьогодні прикордонники Харківського загону під час спроб незаконно перетнути кордон.

Дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Вільхуватка», в 5 метрах від кордону, на напрямку Мілове (Україна) – Бутирки (РФ), виявив та затримав громадянина Узбекистану. Він намагався у незаконний спосіб  перетину кордону. У ході перевірки в затриманого було виявлено паспорт іншого громадянина Узбекистану. А згодом, у результаті проведених подальших пошукових заходів, прикордонники виявили ще трьох іноземці, які також мали наміри незаконно перетнути кордон. 

Крім того, сьогодні вранці, прикордонники відділу «Тимофіївка» цього ж загону затримали громадянина Грузії. Він намагався незаконно перетнути кордон на напрямку Івашки (Україна) - Новостроївка (РФ).

Під час опитування іноземці зізналися, що мали намір незаконно потрапити до РФ. Затриманих громадян доставлено до прикордонних підрозділів з метою з’ясування обставин перебування на території України. Тривають подальші перевірочні заходи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси