На Харківщині співробітники ДПСУ та СБУ затримали партію автозапчастин на 450 тисяч гривень

НАЗАД
31 жовтня 2016 10:21

Українця, який мав намір перемістити з Росії значну партію автозапчастин, затримали вчора прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками СБУ.

Українця, який мав намір перемістити з Росії значну партію  автозапчастин, затримали вчора прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками СБУ.

В рамках проведення заходів щодо протидії контрабандній діяльності прикордонники виявили за допомогою тепловізора особу, яка прямувала в напрямку населеного пункту Тополі. Згодом неподалік від державного рубежу на береговій відмілині річки Оскол спільна міжвідомча група затримала  жителя Харківщини. Поряд з затриманим у човні знаходилось 50 картонних ящиків з автозапчастинами до автомобілів різних марок.

Стосовно громадянина України склали документи про адміністративне правопорушення за незаконне перетинання державного кордону України та порушення правил прикордонного режиму. Товар передали представникам фіскальної служби. Попередня сума оцінки конфіскату склала близько 450 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси