На Донеччині в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зі складу Об’єднаних сил затримали прихильника так званої ДНР

НАЗАД
23 липня 2018 09:14

Підрозділи Держприкордонслужби виконуючи завдання на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил продовжують активно протидіяти протиправній діяльності.

Виявлення осіб причетних до діяльності незаконних збройних формувань є однією з основних складових контрольно-перевірочних заходів.

Так, учора під час несення служби в КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Краматорського загону та співробітники ДФС зі складу Об’єднаних сил, під час огляду автомобіля «Toyota Corolla» виявили в одного з громадян, що перетинає лінію зіткнення документи видані на тимчасово окупованій території. Документи із символікою «ДНР» були оформлені на мешканця окупованого Донецька: службове посвідчення «Международная национально-патриотическая и спортивно-оборонная организация ДНР «Казачество ДНР», знак якості «Народный контролёр общественного движения «Донецкая республика» та членський білет громадського руху «Донецкая республика». Згодом правоохоронці встановили, що громадянин є також членом організації «Козацтва» з 2003 року та має чин так званого «генерал-отамана».

Намагаючись приховати свою причетність до незаконних формуваннь громадянин запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1000 гривень за нерозголошення даного факту. На дану пропозицію чоловік отримав категоричну відмову.

З якою метою правопорушник направлявся на підконтрольну територію та  його роль і місце в діяльності незаконних організаціях наразі з’ясовується.  Чоловіка передано працівникам Національної поліції для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси