На Буковину прибули мобільні прикордонні підрозділи для посилення державного кордону

НАЗАД
07 липня 2016 09:32

До Чернівецької області прибули спеціальні групи мобільних підрозділів Північного, Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь прикордонного відомства.

До Чернівецької області прибули спеціальні групи мобільних підрозділів  Північного, Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь прикордонного відомства.

Основною метою їх прибуття на Буковину є  посилення українсько-румунської ділянки державного кордону щодо протидії протиправній діяльності, пов’язаної з контрабандою сигарет.

Особовий склад цих підрозділів буде застосовувати набутий на ділянках своїх регіональних управлінь досвід з протидії протиправній діяльності на одній з найбільш активних ділянок кордону на Буковині. Це дасть новий поштовх у розробці форм та способів боротьби з тютюновою контрабандою.

Хлопці підготовлені для автономних дій на кордоні в складних фізико-географічних умовах, та у будь-яку мить долучатимуться для силової підтримки прикордонних нарядів Чернівецького прикордонного загону.

Ще однією метою перебування фахівців на Буковині є набуття ними досвіду виконання службових завдань в умовах гірської місцевості, отримання навичок гірської підготовки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси