На Буковині за спробу порушення кордону затримали 12 чоловіків

НАЗАД
27 сiчня 2023 13:12

Впродовж доби прикордонники Чернівецького загону припинили 7 випадків незаконного порушення кордону та затримали 12-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови й Румунії.

Так, учора, співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону та СБУ спільно з прикордонним нарядом відділу «Кельменці», на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області зупинили для перевірки автомобіль служби таксі марки «ВАЗ». Під час перевірки водія охоронці кордону виявили 2-х чоловіків, які намагались приховано оминути контрольний пост та уникнути перевірки. Затримані мешканці Полтавської та Тернопільської областей зізналися, що пізніше їх мав забрати інший водій таксі та допомогти незаконно перетнути українсько-молдовський кордон за певну винагороду.

Також минулої доби охоронці кордону відділів «Сокиряни», «Порубне», «Фальків» та «Селятин» у шістьох випадках затримали ще 10 чоловіків, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний кордон. Порушниками кордону виявилися мешканці Сумської, Одеської, Житомирської та Чернівецької областей.

Правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». А стосовно водія таксі до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси