На Буковині розпочали навчання мобільні прикордонні підрозділи

НАЗАД
11 липня 2016 14:42

Нещодавно військовослужбовці Північного, Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь Державної прикордонної служби України, прибули до Чернівецької області з метою посилення українсько-румунської ділянки державного кордону щодо протидії про

Спеціальні групи мобільних підрозділів прикордонного відомства продовжують вдосконалювати свою професійну підготовку. Нещодавно військовослужбовці Північного, Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь Державної прикордонної служби України,  прибули до Чернівецької області з метою посилення українсько-румунської ділянки державного кордону щодо протидії протиправній діяльності, пов’язаної з контрабандою сигарет. А наразі вони розпочали тренування для відпрацювання злагодження дій у різних ситуаціях.

Зокрема, розпочався активний етап навчально-методичного збору із залученням інструкторів спецпідрозділів Збройних сил України. Мета таких навчань полягає у злагодженні підрозділів, їхній координації та підвищенні рівня взаємодії між ними в екстрених ситуаціях, в тому числі і на державному кордоні.

У ході навчань хлопці вдосконалюють свої навички з протидії диверсійним групам, вивчають особливості контрзасадних дій, відпрацьовують маршкидки у повній викладці з наданням вогневої підтримки в зазначеному районі.

Навчання розраховані на кілька етапів, один із яких полягає у повному автономному несенні служби на гірських ділянках кордону по кілька діб, не даючи змоги порушникам виявити себе.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси