На Буковині прикордонники виявили у приватному помешканні 6,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
13 сiчня 2017 10:19

Місце накопичення партії сигарет у прикордонні Буковини виявили прикордонники із взаємодіючими органами сьогодні вночі в результаті спільно проведених заходів.

Місце накопичення партії сигарет у прикордонні Буковини виявили прикордонники із взаємодіючими органами сьогодні вночі в результаті спільно проведених заходів.

Інформацію про місце можливого складування тютюнових виробів здобули прикордонники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби. Після чого спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, Національної поліції та Державної фіскальної служби, за згодою власника, було перевірене одне з приватних  помешкань в н.п. Селятин.

У результаті проведених обшуків на території помешкання у гаражі виявлено 13 ящиків сигарет. Всього в ящиках знаходилось  6,5 тисяч пачок тютюнових виробів. Сигарети вилучено та буде передано  представникам ДФС. А власнику приміщення за дане правопорушення доведеться відповідати згідно чинного законодавства.

Варто повідомити, що цієї доби на ділянці відділу «Нижні Петрівці» прикордонниками затримано ще 9 пакунків із сигаретами, які намагалися переправити через українсько-румунський кордон.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси