(ВІДЕО)На Буковині прикордонники припинили три спроби переміщення сигарет через кордон

НАЗАД
10 березня 2017 09:34

Три спроби переміщення через кордон майже 14 тисяч пачок контрабандних сигарет припинили співробітники Держприкордонслужби на Буковині.

Три спроби переміщення через кордон майже 14 тисяч пачок контрабандних сигарет припинили співробітники Держприкордонслужби на Буковині.

Одній зі спроб завадили оперативники внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства, які завчасно отримали інформацію про наміри порушників перемістити куриво по той бік кордону. У результаті проведених заходів спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів внутрішньої та власної безпеки, оперативно-розшукового підрозділу, військовослужбовців відділу «Селятин» Чернівецького  загону та представників ДФС у Чернівецькій області неподалік кордону було виявлено групу невідомих. Особи, помітивши правоохоронців, покидали пакунки, які несли з собою, та вдалися до втечі. Всього вони залишили 9 пакунків із понад 4 тисячами пачок сигарет.

Крім того, прикордонний наряд відділу «Мамалига» в ході патрулювання прилеглої до кордону території виявив правопорушення, що також пов`язане з підготовкою до переміщення контрабандного курива. За 30 метрів від держрубежу неподалік берега річки Прут охоронці кордону знайшли гумовий човен та 18 ящиків із 9  тисячами пачок сигарет.

А прикордонний наряд  відділу «Красноїльськ» цього ж загону за декілька десятків метрів від лінії кордону знайшов два пакунки з майже 1 тисячею пачок сигарет. У ході перевірочних заходів ознак порушення кордону не виявлено. Заплановано передачу сигарет до ДФС, тривають заходи щодо встановлення причетних до даних правопорушень осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси