На Буковині прикордонникам допомагають облаштувати підрозділи кордону

НАЗАД
14 серпня 2017 15:24

Для покращення матеріально-побутових умов підрозділів охорони кордону, протягом тривалого часу чимала кількість організацій та підприємств області та за її межами, долучилися до підтримки військових формувань, у тому числі й Чернівецького прикордонного за

Для покращення матеріально-побутових умов підрозділів охорони кордону, протягом тривалого часу чимала кількість організацій та підприємств області та за її межами, долучилися до підтримки військових формувань, у тому числі й Чернівецького прикордонного загону у різних сферах його життєдіяльності.

Велика кількість меценатів повністю підтримали Указ Президента України щодо шефської допомоги військовим формуванням. Так, нещодавно опіку над одним із підрозділів кордону взяло на себе будівельне підприємство «Укргідроенергобуду».

«Ми плідно співпрацюємо з прикордонним відділом «Сокиряни». Дуже добре знаємо їхні потреби та намагаємось допомагати їм у всьому. В даний час нашою метою є облаштування одного із прикордонних підрозділів на Сокирянщині. Ми хочемо допомогти військовим осучаснити їхні житлово-побутові умови, підготувавши будівлі до зими. У перспективі плануємо замінити вікна на енергозберігаючі, утеплити стіни, як зсередини, так і ззовні. Уже розпочато підготовчі роботи. Сподіваємося, що погода не зіпсує наших планів, і вже до кінця літа ми завершимо ремонт ряду об’єктів», - зазначив заступник директора філії з земельно-скельних робіт «Укргідроенергобуду» Павло Іванов.

Варто зауважити, що дане підприємство для відділу прикордонної служби «Сокиряни» придбало будівельних матеріалів на понад 50 тисяч гривень.

Не менше благодійної допомоги протягом останнього періоду надавали й такі меценати, як ТОВ «Роднічок», ВАТ «Чернівецька ПМК № 76», ТДВ «Чернівецький хімзавод», МКП «МіськШЕП», ТзОВ «Ферозіт», ТДВ ЧСМНУ «М’ясомолмонтаж», Чернівецькі філії АТ «Ощадбанк» та «Приватбанк», ДП «Берегометське лісомисливське господарство», ПАТ «Подільський цемент», ПАТ «Івано-Франківськцемент», ТзОВ «ТАРКЕТТ ВІНІСІН», компанія «SoftServe» тощо.

Буковинські прикордонники вдячні організаціям та підприємствам, які допомагають українському війську, в тому числі й охоронцям кордону Чернівецького загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси