На Буковині 4 підводи везли в Румунію одну з найбільших партій контрабандного курива (ВІДЕО)

НАЗАД
06 липня 2016 14:47

На Буковині 4 підводи везли в Румунію одну з найбільших партій контрабандного курива

Сьогодні в Чернівецькій області співробітники Держприкорднслужби затримали одну з найбільших партій контрабандних тютюнових виробів, яка направлялася в сусідню Румунію.

Нагадаємо, що зараз саме тривають заходи з посилення українсько-румунської ділянки кордону. На цьому напрямку суттєво збільшено щільність охорони кордону, активізовано використання технічних засобів та посилено взаємодію із румунськими колегами.

Про можливе переміщення великої партії тютюнових виробів прикордонники дізнались завчасно. Мобільні підрозділи, які були вислані на місце, влаштували засідку. Місцевих «бізнесменів» прикордонники затримали саме, на відстані близько 1 км від кордону.  

6 чоловіків  у яких при собі не було жодних документів, намагалися перемістити до Румунії на 4 підводах більше 100 пакунків сигарет.

Помітивши прикордонників ще одна особа вдалася до втечі. Порушник заховався в приватній оселі одного з населених пунктів неподалік. На даний момент помешкання оточили прикордонники і очікують на прибуття співробітників Національної поліції.

Крім того, встановлено і можливого організатора даного каналу переміщення в Румунію сигарет, наразі інформація уточнюється.

Тривають оперативно-перевірочні заходи та підрахунок і встановлення вартості затриманого курива.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси