(ВІДЕО) На 3 роки Державна прикордонна служба заборонила в’їзд в Україну двом російським акторам

НАЗАД
09 листопада 2016 08:13

Учора пізно ввечері в залізничному пункті пропуску «Харків-пасажирський» під час паспортного контролю пасажирів, які слідували поїздом до Москви, співробітники Держприкордонслужби перевірили інформацію про можливе порушення громадянами РФ, Добриніним М.

Учора пізно ввечері в залізничному пункті пропуску «Харків-пасажирський» під час паспортного контролю пасажирів, які слідували поїздом до Москви, співробітники Держприкордонслужби перевірили інформацію про можливе порушення громадянами РФ Добриніним М.М. та Артем`євою Л.В. (російські актори театру та кіно) законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

Прикордонники встановили, що такі факти дійсно мали місце. У зв’язку з цим, на підставі ст. 204-2 КУпАП (Порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» відносно даних громадян РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст.204-2 КУпАП та заборонено їм в’їзд в Україну терміном на 3 роки. Громадяни РФ відмовились від присутності в суді та залишили територію України.

Державна прикордонна служба України черговий раз звертається до громадян, профспілок, установ та громадських організацій, у разі запрошення на територію України іноземців та осіб без громадянства, уточнювати у них, чи не відвідували вони, насамперед незаконно, ТОТУ АР Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Про вимоги законодавства України, яке регламентує порядок відвідування ТОТ АР Крим і ОРДіЛО можна ознайомитися на сайті Державної прикордонної служби України за посиланнями:

http://dpsu.gov.ua/ua/inozemci-ta-osobi-bez-gromadyanstva

http://dpsu.gov.ua/ua/1478263294-poryadok-zdiysnennya-propusku-osib-do-okremih-rayoniv-doneckoi-ta-luganskoi-oblastey

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси