Мотодельтаплан та позашляховики з тютюновою контрабандою правоохоронці затримали на Буковині

НАЗАД
12 липня 2016 13:52

Державна прикордонна служба України продовжує вживати активні заходи щодо боротьби з контрабандою цигарок до країн Євросоюзу.

Державна прикордонна служба України продовжує вживати активні заходи щодо боротьби з контрабандою цигарок до країн Євросоюзу.

Як результат, сьогодні вночі, спільна міжвідомча група у складі  співробітників СБУ, внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та представників ДФСУ попередила спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон з використанням малого літального апарату.

За результатом спільних масштабних оперативно-пошукових заходів, міжвідомча група відстежила та затримала зловмисника – пілота, який за допомогою мотодельтаплану планував порушити державний кордон та перемістити до Румунії 20 ящиків цигарок.

Затримання відбулось саме в момент приготування порушника до злету в районі населеного пункту Стара Красношора Сторожинецького району Чернівецької області, що близько 30 кілометрів від державного кордону України.

Також затримано три позашляховики, за допомогою яких зловмисники  організували доставку цигарок та літального апарату до місця злету. 

Наразі тривають активні заходи по встановленню повного кола осіб задіяних у даній протиправній схемі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси