Міжнародна організація з міграції в Україні долучилася до облаштування прикордонного підрозділу Бердянського загону

НАЗАД
26 листопада 2016 11:22

Державна прикордонна служба України тісно співпрацює з міжнародними організаціями в рамках міжнародно-технічної допомоги, що націлена не лише на укомплектування прикордонних підрозділів новітніми технічними засобами, а й розбудову та реконструкцію військо

Державна прикордонна служба України тісно співпрацює з міжнародними організаціями в рамках міжнародно-технічної допомоги, що націлена не лише на укомплектування прикордонних підрозділів новітніми технічними засобами, а й розбудову та реконструкцію військових містечок. В цьому напрямку суттєву допомогу надає Міжнародна організація з міграції в Україні, яка регулярно проводить заходи по покращенню умов несення служби прикордонників.

З цією метою у рамках спільного з США та Міжнародною Організацією з Міграції в Україні проекту міжнародної технічної допомоги «Стале реформування Державної прикордонної служби України» були виділені більше 2 мільйонів гривень, на які проведено реконструкцію одного з поверхів відділу прикордонної служби «Чонгар» Бердянського загону. Нині там проживають близько 50 військовослужбовців строкової служби. В реконструйованому приміщенні створені чи не найкращі умови побуту та проживання – обладнані спальні приміщення із розрахунку не більше 10 осіб у одному, облаштовано кімнату побуту та встановлено душові кабіни.

Крім цього, вчора в прикордонному підрозділі відбулися заходи у ході яких представники міжнародної організації ознайомилися зі станом ремонтних робіт даху будівлі відділу. Для її реконструкції було освоєно більше півмільйона гривень.

Представники Міжнародної організації з міграції в Україні, підрядної організації та прикордонники оцінили якість проведених робіт та обговорили напрямки подальшої співпраці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси