Місцеві громади активно допомагають захисникам країни

НАЗАД
09 серпня 2022 14:04

В умовах повномасштабної війни, розв’язаної російськими терористами проти нашої Батьківщини, усі українці об’єдналися у єдиному прагненні звільнити територію України від ворожої наволочі.

Не залишається осторонь і місцеві громади, серед яких громада Закарпаття. Мешканці регіону допомагають співвітчизникам, які залишилися без даху над головою,  шукають нові прихистки врятованим чотирилапим і, звичайно ж, роблять усе можливе для захисників, які мужньо та самовіддано, день за днем, боронять країну.

І оскільки до підрозділів охорони кордону Мукачівського прикордонного загону постійно прибувають на відновлення та ротацію військовослужбовці із зон проведення активних бойових дій, постало питання їх розміщення та облаштування. Місцеві громади радо відгукнулись на прохання начальника відділу прикордонної служби «Косино» підполковника Романа Верби допомогти облаштувати приміщення, у яких проживатимуть воїни.

Зокрема, за рахунок Косинської та Батівської об’єднаних територіальних громад, а також Великобийганської селищної ради підрозділам охорони кордону, розташованих у межах їх ділянок відповідальності, було надано матеріальну допомогу. Це дозволило провести поточні та капітальні ремонти службових приміщень, обладнати кімнати відпочинку сучасними побутовими приладами та й загалом покращити побут військовослужбовців. Наразі приміщення вже майже готові до заселення. Крім того, було придбано 5 фотопасток, що дозволить підвищити ефективність охорони кордону на найбільш вразливих напрямках на спільних з країнами ЄС кордонах.

Окрім субвенційних коштів, було надано продукти харчування, що дозволило урізноманітнити меню військовослужбовців.

Прикордонники щиро вдячні територіальним громадам за розуміння та підтримку у ці нелегкі часи!

Впевнені, що у єдності наша сила і Перемога буде за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси