Минулої доби прикордонники виявили 3 транспортні засоби з порушеннями

НАЗАД
07 серпня 2017 09:26

Протягом доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили три транспортні засоби, які намагалися перемістити з порушеннями.

Протягом доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили три транспортні засоби, які намагалися перемістити з порушеннями.

Так, в пункті пропуску «Гоптівка» на виїзд з України прибув автомобіль «Ленд Ровер» 2017 року випуску російської реєстрації під керуванням 45-річного громадянина РФ. У ході огляду транспортного засобу прикордонники Харківського загону виявили неспівпадіння ідентифікаційного номеру кузова з  свідоцтвом про реєстрацію.

В пункті пропуску «Бачівськ», оглядаючи легковий автомобіль «ВАЗ» 1976 року випуску, на якому виїжджав до Росії наш співвітчизник, прикордонний наряд Сумського загону виявив ознаки можливої заміни ідентифікаційного номеру кузова шляхом переварювання частини кузова з номером.

А в пункті пропуску «Табаки» на в’їзд в Україну прибув автомобіль «Тойота» під керуванням громадянина Молдови. В ході проведення повної ідентифікації номерів вузлів та агрегатів вантажівки прикордонний наряд Ізмаїльського загону виявив невідповідність номера кузова транспортного засобу 2005 року випуску з номером, який вказан в реєстраційних документах.

Наразі усі транспортні засоби встановленим порядком вилучені співробітниками Національної поліції, які в подальшому будуть встановлювати усі обставини виявлених прикордонниками правопорушень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси