Міністри закордонних справ України, Литви та Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції побували у госпіталі прикордонників

НАЗАД
14 червня 2017 15:41

Сьогодні в Одесі, в рамках спільного робочого візиту, до Одеського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України завітали Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс та Над

Сьогодні в Одесі, в рамках спільного робочого візиту, до Одеського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України завітали Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс та Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом.

У ході зустрічі Голова Держприкордонслужби України генерал-полковник Віктор Назаренко ознайомив членів делегації зі станом медичного забезпечення, а також ходом реформ та перспективами подальшого розвитку відомства в цілому. Також очільник прикордонного відомства ознайомив делегацію з новітнім обладнанням госпіталю та станом лікувального процесу.

Начальник госпіталю полковник медичної служби Оксана Кальчук розповіла про історію медичного закладу, його сьогодення та перспективи на майбутнє. Зокрема й презентувала поважним гостям новітній діагностичний комплекс, який буквально вчора було передано госпіталю Урядом Канади.

Наприкінці візиту посадовці завітали до прикордонників, які проходять медичну реабілітацію після отриманих поранень у зоні АТО, подякували їм за звитягу та самовідданість, побажали якнайшвидшого одужання, міцного здоров’я та вручили їм подарунки.

Виступаючи перед присутніми, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та іноземні гості високо оцінили як роботу медиків, реформи, які проводить прикордонне відомство, так і здійснення Державною прикордонною службою України охорони та оборони країни.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси