Ми влаштуємо непроханим гостям «незабутню» зустріч! - прикордонник з позивним Сало

НАЗАД
01 лютого 2023 15:19

Прикордонник Сергій в перший же день повномасштабного вторгнення прибув до прикордонного загону, аби пліч-о-пліч з прикордонниками стати на захист Батьківщини.

Раніше чоловік уже мав бойовий досвід, оскільки упродовж 2014-2015 років у складі прикордонного підрозділу виконував завдання в зоні АТО та був оператором-навідником кулемета.   

Тому, коли наприкінці лютого відбирали бійців для навчання по застосуванню протитанкових комплексів іноземного виробництва, Сергій зголосився одним із перших.

Освоївши сучасне озброєння, військовослужбовець вирушив у Краматорськ, а згодом – у Маріуполь. Там прикордонник передавав свої вміння та навички колегам, в тому числі й з інших підрозділів Сил оборони України.

Активні бої під постійними ворожими артилерійськими обстрілами, вихід з оточення, втрати побратимів… Все це назавжди залишиться в пам'яті прикордонника. І ще – ненависть до ворожої орди.

Нині Сергій виконує завдання з оборони державного рубежу на північному напрямку. Постійно тренується та ділиться зі своїми побратимами досвідом зіткнення з ворогом.

«За те, що я великий поціновувач продукту, який є однією з візитівок українців, і маю дотичне до цього слова прізвище, отримав позивний «Сало», –зізнається прикордонник.

А ще додає, що настрої у нього та його підрозділу нині бойові. Військові знають, як і чим зустріти ворога, аби той не просунувся на українську землю далі.

«І повірте, якщо доведеться, то ми влаштуємо непроханим гостям «незабутню» зустріч!», – переконаний прикордонник.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси