«Мерседес», що був викрадений в Швеції та розшукувався Інтерполом прикордонники виявили в «Краківці»

НАЗАД
24 червня 2017 14:16

На українсько-польському кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили автомобіль, який був викрадений в одній з країн Європи. Під час оформлення позашляховика «Мерседес», яким через пункт пропуску «Краківець» в Україну в’їжджав громадянин Польщі, спр

Вчора, на українсько-польському кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили автомобіль, який був викрадений в одній з країн Європи.

Під час оформлення позашляховика «Мерседес», яким через пункт пропуску «Краківець» в Україну в’їжджав громадянин Польщі, спрацювала база даних Інтерполу. Прикордонники перевірили відомості відносно зазначеного автомобіля та з’ясували, що він розшукується через викрадення в Швеції. Автівку було виведено із загального потоку, а водія запрошено для співбесіди. Крім того негайно було поінформовано представників Нацполіції України.

Після прибуття правоохоронців транспортний засіб та реєстраційні документи було передано оперативно-слідчій групі.

Зазначимо, що завдяки перевірці інформації по базам даних Інтерполу під час здійснення прикордонного контролю з початку цього року співробітники Мостиського прикордонного загону виявили 11 викрадених автомобілів. В той же час по всіх ділянках кордону Державною прикордонною службою викрито 120 автівок, які знаходилися в міжнародному розшуку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси