Менше 1,5 тисячі пачок сигарет «затягли» на два тягачі на понад мільйон

НАЗАД
12 серпня 2022 12:30

Два тягачі вилучили на кордоні через приховані сигарети.

Вивезти приховано куриво водії вантажівок намагалися до Словаччини. Їх прикордонники Чопського загону зупинили у пункті пропуску «Ужгород».

Вранці в пункт пропуску на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки «Mercedes», за кермом якого перебував 37-річний закарпатець. Транспортний засіб прикордонники скерували на поглиблену перевірку, до якої залучили кінолога зі службовим собакою, навченим на пошук тютюну. Хвостатий помічник спрацював на кабіну автомобіля. У ній прикордонно-митна оглядова група знайшла тайник з 656 пачками сигарет  без марок акцизного збору.

По обіді цього ж дня прикордонника вдалося виявити ще одну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів за аналогічною схемою. Цього разу службовий собака також вказав своєю поведінкою на кабіну вантажівки.  В ній було 700 пачок сигарет без акцизу.

 У встановленому законодавством порядку приховані тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Їх вартість наразі встановлюється. Разом з сигаретами вилучили також і тягачі обох вантажних автомобілів, які оцінили на суму понад 1 100 000 гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси