Медичний туризм: понад півсотні лівійців незаконно залишилися в Україні

НАЗАД
30 листопада 2019 08:32

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби з Управлінням міграційного контролю Державної міграційної служби у Києві викрили численні порушення правил перебування в Україні громадянами Лівії.

Правоохоронці встановили, що іноземці прибували в Україну з метою лікування. Багато з них залишались значно довше встановленого терміну, нерідко з перетермінуванням до пів року. Деякі «хворі» навіть не з’являлися в лікувальних закладах.

Наразі правоохоронці встановили більше півсотні лівійців-порушників, які прибули в Україну з метою лікування. Зараз тривають активні заходи зі встановлення місць їх перебування. Днями на Київщині оперативникам вдалось викрити 13 іноземців. Цих іноземних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності та стосовно них представниками міграційної служби прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

До адмінвідповідальності притягнуто також керівників двох приватних медичних закладів. Перевіряється питання щодо можливого функціонування каналу незаконної міграції під виглядом «медичного туризму».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси