Маркерна зброя та імітація поранень – реалістичний курс тактичної медицини провели прикордонники та поліцейські

НАЗАД
15 грудня 2017 16:31

Сьогодні на базі підрозділу патрульної поліції відбулись заходи з нагоди завершення курсу тактичної медицини, який освоювали військовослужбовці 10-го окремого загону оперативного реагування Держприкордонслужби та представники патрульної поліції МВС Україн

Сьогодні на базі підрозділу патрульної поліції відбулись заходи з нагоди завершення курсу тактичної медицини, який освоювали військовослужбовці 10-го окремого загону оперативного реагування Держприкордонслужби та представники патрульної поліції МВС України.

Практичний тренінг тривав упродовж місяця. Програму курсу реалізовано за сприяння відділу з правоохоронних питань Посольства Сполучених Штатів Америки.

Перший етап проводили фахівці з підрозділів спеціального призначення США, а другий та третій – інструктори ДОЗОРу.

Під час занять використовувались системи підготовки TCCC та MARCH. Зокрема – лабораторна робота з легенями (крикотомія), тампонування при різних видах кровотеч, встановлення крапельниць та накладання турнікетів, та  транспортування (перенесення) поранених різними способами.

Для реалістичності відтворення подій, які можуть виникнути, правоохоронці активно використовували сучасну навчально-матеріальну базу (імітатори поранень) та маркерну зброю (GLOCK – 17G). Після практикумів бійці складали іспити у стресових кімнатах, де застосовували набуті знання в обстановці максимально наближеній до бойової.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси