Ліцеїст-прикордонник отримав відзнаку та подяку від Уповноваженого Президента України з прав дитини

НАЗАД
15 червня 2021 08:28

Ліцеїст Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім.І.Г.Харитоненка Держприкордонслужби, що у м.Суми, Шинкарьов Ярослав отримав спеціальну відзнаку та подяку від Миколи Кулеби та Антона Сошникова

Зазначимо, що для участі у конкурсі цього року було подано понад 16 тисяч малюнків від 15 611 конкурсантів.

У XV (ювілейному) Всеукраїнському конкурсі малюнків «МОЇ ПРАВА», приуроченому до Міжнародного дня захисту дітей та з нагоди 30-річчя Незалежності України, взяв участь і ліцеїст Ярослав Шинкарьов.

За учать у конкурсі Ярослав отримав спеціальну відзнаку та подяку за підписом голови Всеукраїнської експертної ради, Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби та Голови Всеукраїнського організаційного комітету, виконавчого директора Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення Антона Сошникова.

Конкурс був ініційований Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Українською асоціацією підтримки творчої молоді, Благодійним фондом «Об'єднання світових культур», Координаційною радою молодих юристів України за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини.

Основною метою Конкурсу був розвиток морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагової діяльності.

До оцінювання робіт конкурсантів залучалися відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань. Очолив Всеукраїнську експертну раду Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Переможці Конкурсу отримали відзнаки та цінні подарунки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси