Last one standing 2020 – вистояти за будь-яких умов

НАЗАД
20 жовтня 2020 08:31

Цими вихідними ви, напевне, хотіли одного – загорнутися у теплу ковдру із чашкою гарячої кави і споглядати як краплі осінньої зливи хаотично стікають по той бік злегка спітнілих вікон вашої оселі.

Однак це не про учасників неймовірного змагання, яке мало відбутися за будь-якої погоди.

Що це за змагання, запитаєте ви? Last one standing – це не змагання з бігу в традиційному розумінні. Це біг на витривалість, чи краще сказати – неймовірну витривалість!

Суть у тому, як довго учасник зможе витримати нескінченні старти по колу з невеликим відпочинком. Якщо вам здається, що година на 6700 метрів – це дуже багато і ви з легкістю з цим впораєтеся, тоді уявіть собі, що після цієї години настає наступна, а за нею ще одна… наступної доби від вашого оптимізму може взагалі нічого не залишитися, але саме тоді починається найцікавіше…

6700 метрів за годину можна йти, можна бігти, головне – це вкластися в годину! Якщо пробіг швидше, втомився більше, але матимеш більше часу на відпочинок перед наступним колом. Якщо повільніше – менше часу. Кожен спортсмен обирає свою тактику, але якщо не вийшов на наступне коло – вибуваєш.

А тепер уявіть собі 201 кілометр у такому ритмі… Не уявляєте? Тоді запитайте про це у прикордонника Сергія Зюмана, який звичайно ж не міг бути осторонь такої спортивної події осені. Лише декілька тижнів тому ми вітали Сергія з успішною сотнею кілометрів, потім із подіумом у Броварах і ось новий рубіж, новий здобуток і нові неймовірні відчуття.

ТОП-10 у абсолюті, 201 кілометр і 301 метр за 21 годину 43 хвилини і 8 секунд. Це було змагання, яке для Сергія розпочалося о 15:00 суботи і закінчилося о 21:00 неділі. Середній час проходження одного кола склав близько 44 хвилин. Тож на перепочинок перед кожним наступним стартом прикордоннику залишалося близько 15 хвилин.

«Навіть погодні примхи не завадили досягти бажаного результату. Але його б не було, якби не моя дрім-тім з підтримки. Ми це зробили разом! Дякую всім, хто вболівав, підтримував, а також незважаючи ні на що знайшов час і можливість бути поруч», - говорить Сергій із завершенням змагання: «Особливо вдячний колегам по службі Андрій Лубенець та Павло Кантор, без Вашої підтримки я б здався раніше, а з Вами – увійшов в топ».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси