Курсанти-прикордонники пройшли навчання у Польщі

НАЗАД
30 вересня 2020 13:07

Курсанти факультету правоохоронної діяльності Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького пройшли курс навчання із протидії нелегальній міграції, що організований їхніми польськими колегами.

Навчання проходило у Спеціалізованому навчальному центрі Прикордонної варти Республіки Польща, що у місті Любань та тривало п’ять днів. Польські колеги поділились знаннями щодо порядку встановлення легальності працевлаштування та виконання робіт іноземними громадянами, правових аспектів міжнародного захисту іноземців, боротьби із торгівлею людьми та щодо інших актуальних для сфери прикордонної безпеки тем.

Не менш важливим результатом курсу стало встановлення професійної мережі спілкування та знайомство з посадовими особами навчального закладу Прикордонної варти. Також, українські прикордонники ознайомились із порядком організації перетинання державного кордону між країнами, що входять до Шенгенської зони, відвідавши місто Зґожелець, що на польсько-німецькому кордоні. 

Зазначимо, проведення заходів практичного навчання за кордоном, під час яких курсанти та слухачі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького мають можливість ознайомитись із досвідом своїх колег, є у виші сталою традицією. Сфери міжвузівської та міжнародної співпраці в академії щороку розширюються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси