Курсанти академії вибули на стажування в органи охорони державного кордону

НАЗАД
27 сiчня 2021 09:50

Курсанти 4-го курсу Національної академії Держприкордонслужби України вибули до органів та підрозділів охорони кордону для проходження практичної підготовки.

Сьогодні зранку колона транспортних засобів з викладачами, офіцерами та курсантами Національної академії рушила у напрямках основних регіональних управлінь прикордонного відомства. Відповідно до навчальних планів, курсанти факультетів безпеки державного кордону, правоохоронної діяльності та забезпечення оперативно-службової діяльності, кожен за своїм напрямком професійного спрямування, вивчатимуть аспекти служби на первинних офіцерських посадах як в управліннях прикордонних загонів, так і у відділах прикордонної служби.

Зазначимо, що попередні курси навчання майбутні офіцери на практиці вивчали основи служби прикордонних нарядів, виконання завдань у ролі старшого прикордонного наряду, організацію служби зміни прикордонних нарядів та інші аспекти організації охорони державного кордону України.

Цей виїзд на кордон буде завершальним практичним етапом на шляху підготовки лейтенанта прикордонного відомства та дасть можливість курсантам за кілька місяців до випуску самостійно перевірити себе, свої теоретичні знання та виокремити питання, стосовно яких є ще час надолужити в стінах академії перед початком офіцерської кар’єри.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси