Курсанти академії Держприкордонслужби відвідали сім’ї переселенців

НАЗАД
19 травня 2022 13:41

Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання. Особливо важливо підтримувати один одного у такі тяжкі часи, які переживає сьогодні Україна.

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби підтримали заклик капелана Дмитра Махоти допомогти родинам переселенців, які проживають нині у селищі Антоніни на Хмельниччині. Також до ініціативи долучилися багато небайдужих хмельничан.

У приміщенні дитячого будинку в Антонінах знайшли прихисток 50 людей, 23 з яких діти. Вони приїхали з районів, де ведуться активні бойові дії, є також родини з окупованих територій. Декому немає куди повертатися - їх житло повністю знищено. Прикордонники привезли переселенцям одяг, взуття, побутову хімію, харчові продукти. Дітей порадували іграшками, фруктами та смаколиками.

«Щиро дякуємо прикордонникам, військовослужбовцям за захист та за допомогу нам, нашим дітям», – каже Юлія, яка зі своїми дітьми була змушена втікати від війни зі зруйнованого рашистами Маріуполя.

Також курсанти влаштували для діток справжнє свято: робили аквагрим, разом малювали, грали, пускали мильні бульбашки тощо. Радісні очі малечі стали для гостей найкращою подякою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси