Курсанти академії Держприкордонслужби прибули після виконання завдань з посилення охорони державного кордону

НАЗАД
18 листопада 2017 12:52

17 листопада 2017 року до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького повернувся резерв прикордонного відомства, до складу якого входили курсанти II курсу вищого навчального закладу.

17 листопада 2017 року до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького повернувся резерв прикордонного відомства, до складу якого входили курсанти 2-го курсу вищого навчального закладу.

Нагадаємо, що курсанти 2-го курсу академії, в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2017», в період з 16 жовтня до 17 листопада 2017 року, виконували завдання з посилення охорони державного кордону на ділянці Західного та Північного регіональних управлінь Держприкордонслужби України.

Забезпеченість складу резерву найсучаснішими засобами охорони державного кордону та спеціальними приладами несення служби із застосуванням транспортних засобів підвищеної прохідності дозволило курсантам ефективно виконувати весь спектр завдань щодо протидії протиправній діяльності правопорушників на ділянках Мукачівського, Чопського, Чернівецького, Луцького прикордонних загонів та забезпечити недоторканість рубежів нашої держави.

Під час місячного перебування курсанти в складі прикордонних нарядів на місці несення служби успішно виконували завдання з охорони державного кордону, активно запобігали спробам переправлення нелегальних мігрантів, корупційним та контрабандним проявам, адміністративним правопорушенням та іншим діям протиправної діяльності на кордоні України.

Керівництво регіональних управлінь відзначило грамотами та подяками курсантів Національної академії, які під час несення служби особисто здійснювали затримання правопорушників та запобігли здійсненню правопорушень на ділянках відповідальності місць тривалого несення служби.

Даний склад резерву з перших годин перебування на ділянках відповідальності органів охорони державного кордону, уміло впровадивши в свою діяльність набуті теоретичні знання та практичні навички, проявив себе як підрозділ, який спроможний комплексно виконувати всі поставлені перед ним завдання.

Прикладом цього є дії прикордонних нарядів, до складу яких входили курсанти академії, котрі несли службу в місцях тривалого несення служби прикордонних загонів - Чернівецького, Мукачівського та Чопського.

Так, курсанти, які входили до складу прикордонного наряду відділу «Селятин» Чернівецького прикордонного загону, не допустили спроби переправлення через державний кордон  3 тис. пачок сигарет.  А прикордонний наряд, на ділянці відділу «Красноїльськ» цього загону, у складі курсантів академії  затримав 2 громадян України за спробу дачі неправомірної вигоди у розмірі 500 євро. На ділянці відділу «Новоселиця» Чопського прикордонного загону виявили та затримали 12 нелегальних мігрантів - громадян В’єтнаму. Також на ділянці відділу «Вилок» Мукачівського прикордонного загону, на відстані 100 м від державного кордону курсантами було затримано  5 нелегальних мігрантів – громадян В’єтнаму та громадянина Чеської Республіки, який був провідником цієї групи.

Окрім того, курсанти Національної академії брали участь у пошукових діях більш ніж 10 разів у складі елементів службового порядку відділів прикордонної служби, в ході яких затримувались порушники правил прикордонного режиму.

Загалом курсанти 2-го курсу Національної академії Держприкордонслужби з честю та гідністю виконали свій обов’язок – активно протидіяли протиправним проявам на визначених ділянках державного кордону.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси