Курсанти Національної академії Держприкордонслужби завітали до дітей школи-інтернат на Хмельниччині

НАЗАД
09 грудня 2017 15:45

До новорічних свят залишилося не багато часу, тому курсанти Національної академії Держприкордонслужби вирішили влаштувати дітям однієї із шкіл-інтернату свято.

До новорічних свят залишилося не багато часу, тому курсанти Національної академії Держприкордонслужби вирішили влаштувати дітям однієї із шкіл-інтернату свято.

«Кожен з нас пов’язує із новорічними святами нові надії та сподівання. А найбільше мріють діти. І добре, коли турботливі батьки можуть влаштувати цю казку своїй малечі. А що робити дітям, позбавленим батьківського піклування? У казку вони вірити не перестануть. І мріють вони серйозніше та щиріше», - відзначили курсанти напередодні поїздки.

У Вовковинецькій ЗОШ-інтернат Хмельницької обласної ради майбутніх офіцерів прикордонного відомства зустріла заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Кошелюб разом з дітьми. Вони швидко вхопили курсантів за руку і повели до актової зали.

Діти зустріли охоронців кордону з радісним настроєм та щирими посмішками.

В свою чергу курсанти 4-го навчального курсу факультету охорони та захисту державного кордону підготували дітям багато різних конкурсів, співали з дітьми пісень, а кінолог зі службовою собакою показав, як тварина може знаходити небезпечні предмети на державному кордоні. Крім того, прикордонники продемонстрували екіпірування військовослужбовців Держприкордонслужби, яке використовується під час несення служби, а кожен бажаючий мав змогу приміряти спорядження на себе. Після чого дітям роздавали подарунки, солодощі та фрукти.

«Впевнений, що нам вдалося подарувати сміх та радість і дати дітям багато позитивних емоцій. Вони були сповнені щирої радості та життєлюбства», - зазначив офіцер навчального закладу Руслан Заворотній, який супроводжував курсантів у поїздці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси