«Кримінальні авторитети» ховалися в соняхах на кордоні з РФ

НАЗАД
27 липня 2021 11:12

Порушники, один з яких виявився «вором в законі» на прізвисько «Леван Гальський», намагалися потрапити на територію України з Російської Федерації поза пунктом пропуску.

Учора, 26 липня, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Тополі» Харківського прикордонного загону спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України затримали громадянина України та двох осіб без будь-яких документів. За оперативними даними порушниками є «вор в законі» на прізвисько Леван Гальський та ще один «кримінальний авторитет».

42-річний «вор в законі» – громадянин Російської Федерації – у травні цього року був включений до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони України. Його спільник – 31-річний «кримінальний авторитет» громадянин Грузії.

Стосовно громадянина України прикордонники склали протокол за незаконний перетин кордону та наклали штраф у розмірі 8500 грн.

Представники злочинного світу своєю чергою затримані на підставі ст. 263 кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі з ними працюють правоохоронці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси