Ковельчанка намагалася приховано перевезти до Польщі 1,3 кілограми бурштину

НАЗАД
05 серпня 2016 13:13

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками фіскальної служби зупинили для перевірки жительку міста Ковель, яка їхала до Польщі.

Сьогодні вранці  в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками фіскальної служби зупинили для перевірки жительку міста Ковель, яка їхала до Польщі. Жінка 35 років прибула у пункт пропуску на смугу руху «зелений коридор» легковим автомобілем марки «Фольксваген». Однак прикордонники помітили, що ковельчанка чомусь дуже нервується. Причина її хвилювання була встановлена під час спільного поглибленого огляду авто працівниками пункту пропуску. З’ясувалося, що українка в корпусі повітряного фільтру приховала 14 напівдорогоцінних каменів загальною вагою 1,3  кілограма. Каміння вилучено та передано на експертизу.

Нагадаємо, що учора у цьому ж пункті пропуску прикордонно-митна оглядова група виявила понад 4 кілограми бурштину. «Сонячне каміння»  в конструктивних особливостях авто намагався перемістити до Польщі житель Любомля.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси