Корабель Берегової охорони США «Hamilton» завершив своє перебування в Україні

НАЗАД
11 травня 2021 19:44

В Україні завершилися спільні навчання за участі екіпажу корабля Берегової охорони США «Hamilton».

«Вітаємо екіпаж корабля Берегової охорони США «Hamilton» ВМС України та Морську охорону України з успішним завершенням навчань у Чорному морі! Ваша робота допомагає забезпечити кращий рівень безпеки та успішного розвитку не лише для України, а й для цілого регіону та світу», - зазначає Посольство США в Україні на своїй сторінці у Фейсбук.

Сьогодні, в рамках програми перебування корабля в Україні, американські колеги побували на кораблі Морської охорони Держприкордонслужби «Миколаїв».

У дружній та невимушеній обстановці поговорили про перспективи розвитку та співробітництва, про досвід участі в оглядових операціях, а також про важливість постійного підвищення професіоналізму.

На згадку про дружню зустріч і ефективне співробітництво під час спільних навчань українські та іноземні моряки обмінялися сувенірами та пам’ятними відзнаками.

І вже за сталою традицією корабель Морської охорони супроводив гостя до межі територіального моря. І кожен з кораблів відправився на службу на благо миру й спокою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси