Консультативна Місія ЄС та Адміністрація Держприкордонслужби України обговорюють напрями співробітництва у 2021 році

НАЗАД
27 сiчня 2021 12:47

Зустріч представників відбулася сьогодні в онлайн режимі. У ході обговорення стану співробітництва розглянуто питання щодо коментарів консультативної місіє EUAM по проєкту Закону України «Про обробку попередніх даних реєстрації особи».

Експерти також обговорили напрямки співробітництва у 2021 році.

Акцентом у співпраці впродовж поточного року буде моніторинг виконання Стратегії інтегрованого управління кордонами до 2025 року та Плану реалізації на 2020-2022 роки. Також EUAM допомагатиме у написанні стратегічних документів розвитку ДПСУ. Співпраця з Консультативною Місією ЄС торкнеться і питання інституційної розбудови Офісу Реформ прикордонного відомства.

Протягом 2021-го вивчатиметься передовий європейський досвід щодо оцінки уразливості ділянок державного кордону (морського, повітряного) за новітніми методиками. Разом з тим зміцнюватиметься потенціал у сфері захисту від кіберзагроз та триватиме побудова системи інформаційної безпеки.

Окремим аспектом допомоги вітчизняному прикордонному відомству слід визначити посилення антикорупційної спроможності Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси