Кінологи прикордонного вишу долучилися до міжнародної фахової конференції

НАЗАД
11 травня 2021 11:34

Представники кафедри кінології факультету безпеки державного кордону Національної академії прикордонного відомства долучилися до роботи Міжнародної кінологічної конференції.

Захід відкрив проєкт «Посилення охорони кордонів ЄС шляхом розвитку кінологічних навчальних заходів, розширення, реконструкції та обладнання інфраструктури», який передбачає апробацію програми підготовки майбутніх експертів з відбору службових собак для потреб прикордонних підрозділів.

Організатором онлайн-конференції виступив Спеціалізований навчальний центр Прикордонної Варти республіки Польща.

Учасники заслухали виступи експертів-кінологів від прикордонних відомств та закладів вищої освіти Польщі, Угорщини, Литви, України та обговорили систему та методику підготовки кінологів зі службовими собаками, перспективи розвитку та удосконалення службової кінології. Представники Національної академії Держприкордонслужби розповіли про особливості підготовки майбутніх офіцерів кінологічних підрозділів прикордонного відомства за новою освітньо-професійною програмою «Організація діяльності кінологічних підрозділів Державної прикордонної служби України». Досить цікавими та дискусійними були виступи представників польських навчальних закладів, зокрема академії тренерів та інструкторів спорту Green Way, а також академії зоопсихології та анімалотерапії.

Матеріали, отримані від експертів-кінологів ЄС буде використано у підготовці майбутніх офіцерів кінологічних підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси