Керівники TWINNING-проекту в «Нових Яриловичах» ознайомилися з введенням новітніх технологій по оформленню осіб та транспорту

НАЗАД
20 сiчня 2017 11:23

В рамках реалізації заходів, передбачених європейським проектом TWINNING, учора відбувся спільний візит керівників цього проекту в Держприкордонслужбі та в Державній фіскальній службі Томаса Остеррота і Райнера Бойссель до пункту пропуску «Нові Яриловичі»

В рамках реалізації заходів, передбачених європейським проектом TWINNING, учора відбувся спільний візит керівників цього проекту в Держприкордонслужбі та в Державній фіскальній службі Томаса Остеррота і Райнера Бойссель до пункту пропуску «Нові Яриловичі». Також до заходу долучились експерти-керівники компонентів проекту з прикордонних відомств ФРН, Литовської Республіки та Республіки Польща.

Як уже повідомлялося, на початку тижня в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулось перше засідання Керівного комітету TWINNING-проекту, на якому учасники засідання підбили підсумки проведених заходів у минулому році та склали плани на цей рік.

Далі в рамках цього проекту експерти Керівного комітету запланували відвідати пункт пропуску «Нові Яриловичі». Варто зазначити, що у цьому пункті пропуску проводяться заходи щодо спрощення прикордонних і митних процедур та створення комфортних умов перетину кордону для подорожуючих.  

Вже у ході ознайомчого візиту експертам на практиці були продемонстровані заходи з інтегрованого управління кордонами, зокрема можливості здійснення всіх видів контролю за умови однієї запинки транспортного засобу в пункті пропуску і сучасного підходу до оформлення осіб й автомобілів з застосуванням новітніх технологій та кращих європейських стандартів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси