Керівник Держприкордонслужби та заступник Голови Місії США в Україні провели зустріч та обговорили основні напрямки співробітництва

НАЗАД
25 березня 2023 13:16

23 березня відбувся візит заступника Голови Місії Сполучених Штатів Америки в Україні пана Крістофера Сміта до одного з прикордонних підрозділів.

Від Адміністрації Держприкордонслужби пана Сміта зустрічали Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко та його перший заступник Володимир Нікіфоренко.

У ході візиту американську делегацію ознайомили з функціями та завданнями прикордонного підрозділу, презентували матеріально-технічну базу, зразки озброєння та техніки. Окремо проведено робочу зустріч з обговорення стану двостороннього співробітництва та подальших планів його розвитку.

«Ми вдячні Уряду США за ту підтримку, яка надається народу України та зокрема прикордонникам у відсічі збройної агресії росіі. На сьогодні між Адміністрацією Держприкордонслужби та Посольством США в Україні склалися тісні, дружні та паритетні взаємовідносини. Завдяки потужній команді експертів з боку Посольства ми вийшли на стратегічний рівень такого співробітництва та з кожним днем спільно наближуємо перемогу України», - наголосив у своїй вступній промові Голова Державної прикордонної служби.

Зі свого богу заступник Голови Місії Сполучених Штатів Америки в Україні зазначив, що США допомагає та буде допомагати стільки, скільки потрібно для відстоювання територіальної цілісності України.

«Державна прикордонна служба України це один із ключових партнерів, співпраця з яким завжди відмічалася прозорістю та високим професіоналізмом. Кожен з наших спільних проєктів - це успіх!», - сказав Крістофер Сміт.

За підсумками зустрічі сторони домовилися посилити співпрацю по низці окремих питань та започаткувати нові пілотні ініціативи, направлені на зміцнення потенціалу прикордонного відомства України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси