Казкові герої потішили дітей прикордонників Борисполя

НАЗАД
17 грудня 2017 13:42

Справжня казка завітала до управління Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Все тому, що наближається одне з найулюбленіших зимових свят дітлахів – День Святого Миколая

Справжня казка завітала до управління Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Все тому, що наближається одне з найулюбленіших зимових свят дітлахів – День Святого Миколая. Цього дня коридорами військової частини ходили не звичні військовослужбовці, а справжні дитячі улюбленці Святий Миколай та його помічники.

Для малюків помічники доброго дідуся влаштували безліч цікавих розваг та ігор. Та чи не найдовгоочікуванішим для дітвори було спілкування з Миколаєм, адже кожен хотів попросити чогось для себе та своєї родини. Найменші мостилися у дідуся на колінах, а старші підходили та шепотіли на вушко свої найзаповітніші мрії.

На гостину до Святого Миколая Чудотворця прийшли майже сотня дітей прикордонників ОКПП «Київ». Усіх присутніх привітав також військовий капелан отець Микола.

Після щирих привітань та казкового дійства на дітлахів чекали подарунки та смаколики. На завершення малюки пообіцяли, що обов’язково будуть слухняними протягом наступного року та старанно вчитимуться аби наступного разу Миколай знову завітав до їхніх родин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси